Jdi na obsah Jdi na menu

Knihovna - oddělení pro děti a mládež

1. 2. 2021

Městská knihovna v Tovačově oznamuje, že vzhledem k tomu, že prostory knihovny pro děti a mládež neumožňují využít bezkontaktního výdeje knih ani výdejního okénka, tak žádá děti se svými rodiči a žáky, aby se domluvili s pracovnicí knihovny na tel. č. 581 706 961 na vrácení knih do oddělení pro dospělé čtenáře v budově Městského úřadu v Tovačově.

V případě, že budou mít zájem o zapůjčení dalších knih, je nutné si zaplatit čtenářský poplatek na rok 2021 (děti a žáci ZŠ 60,- Kč) a mít vrácené všechny knížky. Žáci si mohou vybrat knihy z on-line katalogu (hlavní webová stránky knihovny - vpravo nahoře) např. podle oblíbeného autora, nebo se domluví na výběru s pracovnicí knihovny. Pro menší děti a začínající čtenáře (1. - 2. třída) budou knihy vybrány dle přání rodičů nebo vhodného výběru zprostředkovaného pracovnicí knihovny.

V případě, že je rodina v karanténě, tak se rodiče dětí a žáků tel. domluví s pracovnicí knihovny na postupu při vrácení knih.  Veškeré informace na tel.: 581 706 961