Jdi na obsah Jdi na menu

Provoz knihovny - od 1. 3. 2021

1. 3. 2021

Vláda ČR s účinností od 1. března 2021 omezuje i nadále provoz knihoven tak, že zakazuje jiný výdej než předem objednaných knih a jejich vracení přes výdejní okénko nebo bezkontaktně. 

Omezený provoz knihovny se uskutečňuje v pondělí a ve čtvrtek od 8 - 12, 13 - 17 hod. prostřednictvím výdejního okénka příp. bezkontaktním výdejem. Výběr knih je nutné si předem objednat na konkrétní termín (den a čas) na tel. čísle 581 706 961 nebo e-mailu (knihovna@tovacov.cz).

 

Knihy se předávají a vracejí v chodbě před vchodem do knihovny a čtenáři jsou povinni vstupovat jednotlivě s respirátorem a při příchodu před manipulací s knihami použít desinfekci na ruce. Návštěvníci musí respektovat veškeré pokyny, které v souvislosti s návštěvou kontaktního místa knihovny obdrží.

 

Na tomto místě je možné po dohodě s pracovnicí  knihovny vracet i dětské knihy, neboť prostor půjčovny pro děti a mládež neumožňuje zajistit výdejní okénko.

 

Čtenáři, kteří jsou v karanténě, vrátí knihy až po jejím ukončení, přičemž tuto skutečnost předem nahlásí pracovnici knihovny a domluví se na podmínkách vrácení zapůjčených titulů.