Jdi na obsah Jdi na menu

Půjčovní služby Městské knihovny v Tovačově v měsíci prosinci 2020

27. 11. 2020

Městská knihovna v Tovačově oznamuje, že na základě nařízení vlády a Ministerstva zdravotnictví ČR zůstávají knihovny i nadále uzavřeny, ale je možné poskytovat výpůjční služby v omezeném režimu prostřednictvím výdejního okénka nebo bezkontaktního výdeje knih.

 

Od pondělí 23. 11. 2020 si čtenáři mohou prostřednictvím on-line katalogu vybrat knihy, příp. ponechají výběr na pracovnici knihovny a telefonicky nebo e-mailem se domluví na jejich vyzvednutí. Podrobnější informace na tel. 581 706 961 (pouze v pondělí a ve čtvrtek) nebo na e-mailu: knihovna@tovacov.cz

 

Výdej a vracení knih je zajištěno v pondělí a ve čtvrtek v době od 8 - 11,  14 - 17 hod. Vydávají se pouze předem objednané knihy a v dohodnutém časovém termínu. V případě, že čtenáři přijdou vrátit knihy s tím, že mají zájem o zapůjčení dalších titulů, přičemž nenahlásili svůj požadavek pracovnici knihovny, musí se domluvit na výběru a termínu k jejich vyzvednutí.

 

Upozorňuji čtenáře, kteří mají delší dobu zapůjčené knihy (tzn. déle, než byly zcela omezené služby knihovny), aby je během prosince vrátili. Posledním půjčovním dnem bude pondělí 14. 12. 2020 (pokud se nezmění opatření vlády ohledně zhoršení covidové epidemie).

 

Dětské knihy z pobočky městské knihovny je možné vrátit do knihovny pro dospělé čtenáře, která se nachází v přízemí budovy městského úřadu, neboť její prostory neumožňují bezkontaktní výdej ani zajištění půjčovních služeb prostřednictvím výdejového okénka. Půjčení dětských knih je možné podle výběru z on-line katalogu nebo po dohodě s pracovnicí knihovny v pondělí a ve čtvrtek v době od 8 - 11,  14 - 17 hod., kdy jsou vydávány knihy pro dospělé čtenáře.